Graafinen suunnittelu, Photography, Printing

Tarrasuunnittelu ja leikkaus

Tarrat ikkunoihin, seiniin ja tuotteisiin

Tarroja sisustukseen ja brändäykseen

Suunnittelemme kuluttajien ja yrityksien sekä yhteisöjen tarpeisiin tarroja. Toteutamme aukiolotarroja ja näyteikkunateippauksia sekä sisustustarroja. Teemme myös pieneriä esimerkiksi etikettejä.

Olemme myös tehneet hääteemaan liittyviä tarroja sekä vieraslahjoihin muotoonleikattuja tarroja. 

Sisustus- ja teemateippeja tapahtumiin

Teemme koteihin, kouluihin, päiväkoteihin ja esimerkiksi häätapahtumiin räätälöityjä kirjaimia, kengänjälkiä, kädenjälkiä lattioihin, seiniin ja muualle kiinnitettäväksi. Teemme tilauksesta edullisesti räätälöidyt nimet, kirjaimet ja teemateippeja sisustamaan kotien ja työpaikkojen seiniä ja ikkunoita.  

Teipit 3M -vinyylillä muotoon leikattuna siirtoteipillä varustettuna

Käytämme laadukkaita 3M teippejä, joista 30-sarjan malliston teippi lähtee helposti pois kiinnityspinnasta, luja liimaisempia 50-sarjan vinyylimateriaalia löytyy myös vaativiin kohteisiin.  Verrattuna kiinateippeihin, nämä ovat muotoonleikattuja ja toimitetaan siirtoteipin kanssa joka helpottaa teipin kiinnitystä kohteeseen. Mukana tulee myös suomenkielinen kiinnitysohje.

Tagit #sisustusteippi #muotoonleikattutarra #tarrat #etiketti #etikettituloste #hääkirjaimet #häät #hääteema #lastenhuone #olohuone #makuuhuone #sisustus #vinyldecal #decal #windowdecal #ikkunateippi #näyteikkunateippaus #ikkunateippaus #3M

Katso muut osa-alueet

Muut Portfolio

Graafinen suunnittelu ja tulosteet

Brändäys

Brändäys

Brändäys

Ohjelmointi

Graafinen suunnittelu