Graafinen suunnittelu, Web Design, Web Development

Ohjelmointi

Verkkosivut

Päivitettävät kotisivut

Kotisivut verkossa on jokaisen käyntikortti. Ihmiset liikkuvat internetissä kaiken aikaa,  kotisivut ovat aina saatavilla.

Verkkokauppa

Nykyaikainen myyntikanava

Verkkokauppa on helppo perustaa ja edullista ylläpitää. Verkkokauppa on kokonaisuudessaan hyvin joustava tapa myydä palveluja ja tuotteita.

Ajanvaraus

Ajanvarausverkkosivustolla

Palveluntarjoajat, kuten kampaamot voivat tilata ajanvarauskalenterin sivustolleen. 

HTML5 tekniikka

Animaatiota, videota

Näyttäviä mainoksia saa toteutettua HTML5 tekniikkaa käyttäen yhdistettynä CSS3 ja JS. Bannereita voidaan tehdä omalle sivustolle sekä erilaisiin markkinointikanaviin. 

Verkkosivut rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti joko perustuen WordPress -blogialustaan, staattisena tai sitten räätälöidysti PHP, Python -kielellä. Räätälöimme  tai toteutamme alusta saakka asiakkaan toivein mukaisen graafisen ulkoasun sekä brändin mukaisia elementtejä sivustolle. Suuremmat sivustot toteutetaan joko DmgOn -verkkokauppa-alustalle ja ShopIn-verkkokauppa-alustalle. 

Jos asiakkaalla ei ole aikomusta päivittää sivustoa itse ja sisältöä on suhteellisen vähän, emme ota CMS -alustaa sivustolle. Jos asiakas haluaa ylläpitää itse sivustoa valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sopivan alustan ja luomme teeman ja tarvittavat pluginit asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

PHP alustana käytämme joko WordPress/Drupal/Joomla alustoja. Sovellamme niitä toiveinden mukaan. Vaihtoehtoisesti käytämme PHP FrameWork -ympäristöjä.

Rakennamme lisäosia olemassa oleviin osiin tai teemme uutta Django -frameworkillä. 

Rakennamme ulkoasun käyttäen HTML5 -tekniikka sisältäen CSS3 ja JS -kirjastoja. 

Projektinhallinta.

Aloituskokous tuo potkua projektiin

Projektinhallinta säilyy meillä. Sovimme aloituskokouksessa alustavan teknologian, teeman ja kokonaisuuden sekä teemme rajat sisällön tuotannolle. 

Meiltä saa valmiin kokonaispaketin joka sisältää myös sisällön tuotannon, sen voi kuitenkin halutessaan rajata pois. Englanninkieliset käännökset saa tarvittaessa myös kauttamme. 

Uusi projekti?

ota yhteyttä
sovitaan tapaaminen

katso

myös muu osaamisemme

Brändäys

Brändäys

Tarrasuunnittelu ja leikkaus

Graafinen suunnittelu

SEO ja digimarkkinointi

Digital marketing

Graafinen suunnittelu ja tulosteet

Brändäys