Animaatiobannerit, Brändäys, Digital marketing

HTML5 & videoanimaatio

Animaatiota ja videomainoksia.

Suuri tarina, pienessä tilassa

Voimme animoida logoja, kuvakkeita, valokuvista irroitettuja objekteja kuten autoja, kasveja.. vain mielikuvitus on rajana. Toteutamme videot, animaatiot asiakkaan toiveiden mukaisesti joko valmiista aineistosta tai voimme luoda asiakkaan toiveen mukaan tarvittavat materiaalit.

HTML5 -tekniikalla tehty mainos toteutetaan yhdistelmä tekniikalla, siihen yhdistyy mm. CSS3 ja JavaScript. Animointi mahdollistaa pienikokoisen tiedoston ja monipuoliset mahdollisuudet; mm. videota, kuvaa ja ääntä on yhdistettävissä samaan mainokseen. Mainos toteutetaan ikäänkuin pienoissivustoksi, joka sisältää CSS, JavaSript, kuvat, videot, äänitiedostot sekä HTML-sivun.

GIF -animaatioita käytetään jos markkinointikanava ei tarjoa tukea HTML5-teknologialle. GIF-animaatiot ovat kaikista edullisinta toteuttaa, mutta sen värimaailma ja markkinointikanavan maksimikoko asettavat usein rajoituksia.  Toteutusmuoto gif- kuvatiedosto.

Videomainokset ovat nouseva mainostusmuoto. Videomainoksia voidaan esittää omilla kotisivuilla tai vaikka sosiaalisessa mediassa kuten Facebook, Instagram,Youtube. Videomainoksia voidaan liittää myös markkinointikampanjoihin sosiaalisessa mediassa. Videomainos voi olla yritysesittelyvideo tai sitten markkinoitavan tuotteen tai palvelun mainosvideo. Videomainoksia valmistetaan myös esitettäväksi erilaisten kaupallisten kanavien internetTV- ja radiosovelluksissa. Tarvittaessa voimme käyttää kuvaajaa kuvaamaan yritystänne tai tarjoamaanne tuotetta tai palvelua. Toteutusmuoto on tällöin mov tai mp4 -muoto.

Löytyykö tiloistanne infonäyttö? Teemme edullisesti sisältöä infonäytöille. Animoituja, vaihtuvia mainosikkunoita. Toteutusmuoto voi olla esim. PowerPoint/KeyNote tai muu infonäytön suoraan tukema muoto. Nämä vaihtuvat diat voidaan myös tallentaa videomuotoon. Teemme myös esityspohjia erilaisiin tilaisuuksiin.

Animaation toteutus
HTML 5 55%
Photoshop 60%
Illustrator 40%
CSS 50%
JS 33%
Ääni 24%
Videoanimaatio
After Effects 70%

Tarina.

Kerro kerro..

Video tai animaatio antaa mahtavan mahdollisuuden kertoa tarinan. Tarinan siitä, miksi kohderyhmä valitsisi tämän yrityksen, tuotteen tai palvelun. Tarinalla saadaan kohderyhmä samaistumaan mainokseen tai tarina voi olla tunteita herättävä. 

Mainontaa ja mainoksia, videoita ja tarinoita on tuhansia varsinkin internetissä. Sosiaalisessa mediassa on kuitenkin hurjasti potentiaalia herättää mielenkiintoa animaatiolla tai videolla. Yksinkertaiset animaatiot ja videot voidaan toteuttaa edullisesti myös pienyrityksille. 

Tarvetta videolle tai animaatiolle?

ota yhteyttä meihin

katso

muu osaamisemme

Graafinen suunnittelu ja tulosteet

Brändäys

Brändäys

Brändäys

SEO ja digimarkkinointi

Digital marketing