Responsiivinen ulkoasu tärkeää yritykselle

Mitä on responsiivinen suunnittelu?
Responsiivinen design tarkoittaa sitä, että sivupohja muuttuu kävijän selainkoon mukaan. Responsiivisuus mahdollistaa samojen nettisivujen toimivuuden niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin. Responsiivisten nettisivujen ansiosta voit siis tarjota asiakkaillesi mukavan käyttökokemuksen laitteesta riippumatta. Responsiivisuus on käyttäjäystävällisyyden lisäksi myös ylläpidon kannalta suotuisaa – sivuista tehdään vain yksi versio, jonka sisältö mukautuu vierailijan näytön kokoiseksi.
Miksi sivuni pitäisi olla responsiivinen?
Verkkosivut ovat tärkeä osa asiakaspalvelua. Tutkimukset osoittavat, että vuonna 2014 mobiililiikenne oli noin 31% kaikesta verkkoliikenteestä ja sen osuus kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi. Responsiivisuus helpottaa asiointia nettisivuillasi mobiililaitteilla ja yllättää asiakkaasi positiivisesti. Lisäksi responsiivisuus on halvempaa, sillä erillisten mobiililaitteille ja tableteille tarkoitettujen sivujen suunnittelu on aina oma projektinsa jolla on oma hintalappunsa. Vaikka raha ei olisikaan ongelma, useiden verkkosivujen ylläpitäminen vie enemmän aikaa kuin yhden.
DmgOn tuottaa tyylikkäitä responsiivisia verkkosivuja edulliseen hintaan. Ota yhteyttä meihin:
+358 45 312 4995
info@dmgon.fi