Painotuotteiden aika ohi?

Monet selaavat nettiä päivittäin tietokoneillaan, iPadeillään ja älypuhelimillaan. Painotuotteiden merkitys vähenee kokoajan. Yhteiskunta digitalisoituu yhä kiihtyvällä tahdilla. Digitalisoituminen tuo kustannussäästöjä ja jakaminen helpottuu. Asiakaslehdet ja käyntikortit on hyvä julkaista myös digitaalisessa muodossa.
Nykyajan painotuotteet
Painotuotteet keskittyvät enemmän käyntikortteihin, julisteisiin ja roll-up -mainoksiin. Kanta-asiakaslehdet ja vuosikertomukset siirtyvät internetiin ja jos painatuksia tehdään, on määrät nykyään paljon pienempiä. Toisaalta, esimerkiksi meidän dmgON tekee muutamassa tunnissa asiakkaalle valmiiksi painotuotteeksi roll-upin ja julisteet POP-UP -tapahtumaan. Pystymme suunnittelemaan tapahtumia ja vuokraamaan esimerkiksi messuille projektorin ja suunnittelemaan siihen liikkuvan installaation. Niinpä saamme näppärästi tehtyä kokonaisuuden printtituotteista digitaaliseen esitykseen.
Painotuotteet ovat nyt ja tulevaisuudessa entistä tarkemmin määriteltyjä ja mietittyjä.

    Leave Your Comment Here