Brändäys, Graafinen suunnittelu, Printing

Graafinen suunnittelu ja tulosteet

Graafinen suunnittelu

Teemme yksittäisten tapahtumien taitto

Toteutamme graafista suunnittelua, kuten julisteita, esitteitä, käyntikortteja, hääkutsuja, häämateriaaleja, aikakausilehtitaittoja, sanomalehtitaittoja, vuosikertomuksien ja muiden julkaisujen taittoa.


Valokuva-, banderolli-, julistetulostus

Suuret ja erittäin suuret kuvat laadukkaille materiaaleille

Voimme tulostaa pieniä eriä tai metritulosteena useiden metrien mittaisia tulosteita. Materiaaleina ovat mm. canvaskangasta, muovivinyyliä, valokuvapapereita, tarrapapereita.

Muototarratulostus

Etiketit, pientuotteiden tulostettu tarra muotoonleikattuna

Teemme pienyrittäjille pienille tuote-erille etikettejä, kirjeen sinettejä ja paljon muuta. Tarran saa muotoonleikattuna. 

Meiltä saa myös muotoon leikattuna läpivärjättyä vinyyliä ikkuna-, auto-, ja sisustustarroiksi.

Printtimainoksia ja taittoa

Nopeasti iloisen väristä ja oman näköisiä mainoksia

Teemme graafista suunnittelua yhteisöille kuin kuluttajillekin. Meiltä saa tulosteena alle 100 A4 tulosteet ja alle 20 kpl juliste-erät. Suuremmat tulostuserät teetämme yhteistyökumppaneillamme, riippuen määrästä ja aikataulusta saamme ne toimitettua 2-5 arkipäivässä.

Graafinen suunnittelu ja tulostus

Teemme monenlaisia mainoksia yksittäisiin monenlaisiin tarkoituksiin, kuten kutsuja, esitteitä, julisteita ja julkaisujen taitto aina haluttaessa painoon saakka.  Voimme toteuttaa asiakkaalle julkaisumateriaalit digitaalisessa muodossa, jolloin asiakas voi niitä tulostuttaa haluamassaan paikassa paikassa ja muokata niitä tarpeen mukaan. Toteutamme myös itse-tuloste -materiaaleja joissa huomioimme värin kulutuksen ja kuvien sijoituksen niin, että mainos on helppo tulostaa omalla tulostimella.  

Julkaisut

Toteutamme erilaisia monisivuisten julkaisujen graafisen ilmeen sekä taiton. Toteutukseen käytämme joko Illustratoria tai InDesignia riippuen julkaisun laajuudesta . Hinnastossamme on suuntaa-antavia hintoja, isommat julkaisut tehdään tarjouspohjaisesti.

Tagit #vuosikertomus #esite #taitettuesite #menu #ruokalista #katalogi #taitto #sanomalehti #lehtimainos #kutsut #hautajaiskutsut #hääkutsut

Meiltä myös #valokuvaus @satulinden

Vailla esitettä, julistetta tai flyeria?

Ota yhteyttä
ja kysy tarjous

Kuva on pala historiaa

Tulostettuja muistoja kankaalle ja paperille.

Lahjaksi tai omaksi iloksi

Teemme Turussa toimipisteessämme canvas -tauluja valmiiksi kiilapuukehykselle asetettuna. Hinta-laatusuhde on kohdillaan, kun taulun saa valmiiksi pingoitettuna kehykseensä. Ulkoisia kehyksiä canvas -taululle ei meidän kautta saa. Lisäksi voimme tulostaa valokuvakollaaseja, valokuvia erikoiskoossa esim. neliön muotoisena. Valittavissa on niin matta kuin kiiltäväpintaisia materiaaleja. Käytämme rullamateriaaleja joiden leveys on 30 cm – 122 cm pituus voi olla mitä tahansa.

Tulosta erikoismateriaalit

Tulostamme myös Canonin kangasmateriaalille valokuvia, joka voi olla myös hauska lisäsisustukseen. Sitä saa myös verhomittaisena tulosteena.

Teemme kutsuja, ohjelmavihkoja ja tarrakirjaimia..

Tarvitsetko hääkutsua, hääohjelmavihkoa, haustajaisohjelmavihkoa tai vaikka tievarsimainoksiin tarrakirjaimia? Meiltä saat kaiken tämän. Meiltä löydät niin tulostuspalvelut, valokuvapalvelut samankaton alta.

Meiltä löytyy Canon 4000 Pro -suurkuvatulostin, Summa 120 -tarraleikkuri sekä kylmälaminointilaite. 

Valokuvaus

Kaupallisen tuotekuvauksen, yrityskuvauksen lisäksi teemme myös hääkuvausta, miljöökuvausta, lapsikuvausta. #hääkuvaus #lapsikuvaus #miljöö #tuotekuvaus @satulinden

Ikuista muistot seinällesi

Katso muut osa-alueet

Muut Portfolio

HTML5 & videoanimaatio

Animaatiobannerit

Brändäys

Brändäys

Ohjelmointi

Graafinen suunnittelu

Tarrasuunnittelu ja leikkaus

Graafinen suunnittelu